Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Achterbanvergadering voor raadsvergadering

30 mei 2022 @ 20:00 - 22:00

Afgelopen week hebben de commissievergaderingen vooruitlopend op de raadsvergadering weer plaatsgevonden. Het betrof de commissie ruimtelijke zaken en de commissie sociale&algemene zaken.

In de commissie ruimtelijke zaken zijn ontwikkelingen rondom duurzame energie uitgebreid behandeld. Op de agenda stond een terugkoppeling op de omgevingsdialoog die afgelopen periode is gevoerd omtrent de mogelijkheid van het plaatsen van windmolens ten noorden van Mariahout. Daarnaast is gesproken over het zonnepark Vossenberg.

 

In de commissie sociale&algemene zaken was de agenda gevuld met de behandeling van een regiovisie op het programma ‘een 10 voor de jeugd’, garantstelling voor Padelbanen en de voorbereidingen voor de ontwikkeling van de aangekochte panden in Mariahout voor woningbouw.

 

Over deze zaken geven onze raads- en commissieleden een terugkoppeling waarmee ons standpunt bepaald kan worden voor de besluitvorming in de raadsvergadering. Kortom, onderwerpen in het belang van de gemeenschap waarvoor alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek zijn uitgenodigd om meningen te delen en zodoende onze raadsleden en wethouder de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 30 mei aanstaande om 20:00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

 

De complete agenda’s van de raadsvergadering kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder bestuur en organisatie op de vergaderkalender van 2 juni.

 

Mocht u vragen hebben,  neem dan contact met ons op via info@abllaarbeek.nl. Uiteraard kunt u ons ook altijd persoonlijk bereiken, zie daarvoor de gegevens op onze website www.abllaarbeek.nl

Gegevens

Datum:
30 mei 2022
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Kapelstraat 34 (voormalige videotheek)
Kapelstraat 34
Beek en Donk, 5741CE Nederland
+ Google Maps