Nieuws

ABL stelt zich voor: Maikel Sanders

Met de verkiezingen voor de gemeenteraad in aantocht, stellen we graag onze top 5 van de kieslijst voor. Deze week Maikel Sanders uit Beek en Donk, een nieuw gezicht op plaats 5 van onze verkiezingslijst.

Maikel is 42 jaar en geboren en getogen in Geldrop. In 2019 is hij samen met zijn gezin vanuit Helmond verhuisd naar Beek en Donk. Na zijn verhuizing heeft hij vanuit beroepsmatig aangewakkerde interesse de cursus “politiek actief” gevolgd die wordt aangeboden door de gemeente Laarbeek. Vanuit die cursus kwam al snel de wens ook iets te willen ondernemen op maatschappelijk vlak binnen Laarbeek. Zo heeft hij de weg naar ABL gevonden.

In het dagelijks leven is Maikel werkzaam in de lokale overheid, eerst als Human Resources (HR) adviseur bij verschillende werkgevers, maar inmiddels alweer ruim zes jaar als teammanager van een bedrijfsvoeringseenheid bij de gemeente Asten. Naast zijn werk is Maikel vrijwilliger bij Sparta ’25 als trainer/coach bij de JO8.

Hij heeft onze achterbanvergaderingen met veel interesse bijgewoond en liet daar al zien veel kennis en interesse te hebben in de politieke vraagstukken.

Na benaderd te zijn door het bestuur van ABL om op de lijst te gaan staan voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen heeft hij besloten dat het tijd is om daadwerkelijk actief te worden. Zijn eerste ervaringen bij ABL licht hij toe: “Als relatieve buitenstaander ben ik hartelijk verwelkomd en uitgenodigd om deel te nemen aan vergaderingen. Ik ben aangenaam verrast door de ongedwongen en open sfeer die ik ervaar. Er is ruimte voor ieders mening en er is persoonlijke aandacht voor elkaar. Het is natuurlijk nog soms schakelen naar lokale informatie die nieuw is voor me, maar mijn inbreng kan verfrissend werken en een nieuwe of andere blik werpen op onderwerpen. Hoe dan ook leuk en een mooie uitdaging om iets te kunnen betekenen voor deze lokale partij en de inwoners van Laarbeek!”

Stem 14/15/16 maart op ABL. Wij staan klaar voor onze inwoners!

Algemeen Belang Laarbeek.

Meer nieuws