Nieuws

ABL stelt zich voor: Ruud Fransen

Met de verkiezingen voor de gemeenteraad in aantocht, stellen wij graag de top 5 van de kieslijst voor. Deze week Ruud Fransen uit Beek en Donk, een nieuw gezicht op plaats 4 van onze verkiezingslijst.

“Met grote trots sta ik op de vierde plaats op de kieslijst van Algemeen Belang Laarbeek (ABL) voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart. Trots omdat ik er in het laatste jaar achter ben gekomen dat ABL een partij is die oprecht het beste voor heeft met alle inwoners in alle kernen van onze prachtige gemeente Laarbeek. En niet alleen voor alle inwoners maar ook voor al onze verenigingen en onze ondernemers en overige organisaties. ABL is niet rechts en is niet links, er wordt geluisterd naar iedereen door zoveel mogelijk aanwezig te zijn in de kernen. Er wordt vervolgens met de gehele achterban bekeken wat we als partij kunnen doen zodat de mensen gehoord worden in de gemeenteraad.

Dit alles gebeurt in een open, ongedwongen sfeer. ABL heeft als kernwaarden respect, betrouwbaarheid en dat met een positieve grondslag. Dit zijn waarden waar ik me volledig in kan vinden.

Vanuit mijn functie als rayonmanager bij een producent in bouwmaterialen ligt mijn interesse bij woningbouw en de grote uitdagingen die de huidige wooncrisis met zich meebrengt. Naast woningbouw wil ik me ook heel graag in gaan zetten voor verkeer en veiligheid, duurzaamheid en de overige kernpunten die we als partij uit gaan dragen. Hierbij vind ik het belangrijk om dit in duidelijke taal te doen, die voor iedereen begrijpelijk is. Of ik deze kans ga krijgen ligt echter aan u als kiezer. Ik zou het een eer vinden om namens ABL Laarbeek onze gemeente zo mogelijk nog mooier te maken”.

Stem 14/15/16 maart op ABL. Wij staan klaar voor onze inwoners!

Algemeen Belang Laarbeek

Meer nieuws