Nieuws

Bas van Sinten nieuw raadslid voor Algemeen Belang Laarbeek

PERSBERICHT

In de raadsvergadering van 20 mei van de gemeente Laarbeek zal Bas van Sinten uit Lieshout worden voorgedragen als nieuw raadslid namens de partij Algemeen Belang Laarbeek (ABL). Hij volgt hiermee Frans van Zeeland op die vorige maand afscheid nam van de raad. Bas vormt hiermee samen met Jordy Brouwers en Ron Verschuren de ABL fractie.

Bas is al een flink aantal jaren lid van ABL en is al geruime tijd burgerlid in de commissie ruimtelijk domein. Daarnaast geeft hij ondersteuning aan de raadsfractie en is daarmee inhoudelijk al goed op de hoogte van de lopende dossiers in de gemeente Laarbeek. Ook is hij actief op diverse vlakken in de gemeenschap. Met zijn allen iets kunnen betekenen voor onze gemeenschap staat bij ABL hoog in het vaandel. Een gemeenschap gedragen door en voor onze inwoners waar we trots op kunnen zijn en ons voor blijven inzetten. In het dagelijkse leven is Bas werkzaam voor Heijmans in de landelijke infrastructuur.

“Bas is een echte ABL’er.en past uitstekend binnen onze kernwaarden. Sterk op inhoud, een positieve benadering van zaken en respectvol in de relaties. We zijn blij dat Bas onze fractie komt versterken”, aldus fractievoorzitter Ron Verschuren.

Meer nieuws