Nieuws

Betrouwbaar, positief en respectvol, dat is onze basis

Met de verkiezingen voor de gemeenteraad in aankomst stellen wij graag de top 5 van de kieslijst voor. Deze week Ron Verschuren, een van onze huidige raadsleden, op plaats 2 van onze verkiezingslijst.
Je kent vast de uitspraak wel. “We hebben 17 miljoen bondscoaches”. Wat niet wil zeggen dat er maar één is die er verstand van heeft. Wel is het zo dat het makkelijk is vanaf de zijlijn een mening te hebben.
Zo werkt politiek ook. Je kunt zeggen dat iets niet goed is, of te duur. Het wordt pas menens als je zelf aan de slag gaat en verantwoordelijk wordt voor hoe we het doen in Laarbeek. Voor mij is dat de reden om als raadslid van ABL ook mijn inzet te leveren aan ons mooie Laarbeek. Met haalbare, betaalbare én door de gemeenschap gedragen plannen. Alleen roepen dat er huizen bij moeten, de verkeersveiligheid omhoog, meer biodiversiteit en dat we moeten verduurzamen is makkelijk. Dat willen we toch allemaal? De kunst is echter, hoe ga je het waarmaken zónder valse beloftes te doen. Bij ABL heb ik al jaren geleden de partij gevonden die ‘gewoon’ doet wat ze belooft. En als we iets niet kunnen garanderen, dan beloven we het ook niet. Maar we doen wel ons stinkende best om het toch waar te maken. Betrouwbaar, positief en respectvol, dat is namelijk onze basis!
Met ongetwijfeld wel de meest diverse achterban, uiteenlopend van studenten tot gepensioneerden en van werkzoekenden tot ondernemers. Waarschijnlijk juist omdat eenheidsworst niet bestaat. Opkomen voor één doelgroep is ongepast in deze tijd waarin we het samen moeten doen. ABL luistert daarom goed naar alle partijen die specialist op een bepaald gebied zijn, of een groep van Laarbeekers vertegenwoordigen. Kijk maar eens naar onze verkiezingslijst. Zo divers, je vindt alles wel terug.
Stem daarom op 14, 15 of 16 maart op Algemeen Belang Laarbeek (lijst 3).

Meer nieuws