Nieuws

Monika Slaets nieuwe lijsttrekker ABL

Eind 2016 heeft onze huidige wethouder Frans van Zeeland aan de fractie en later in mei 2017 aan het bestuur, aangegeven na deze raadsperiode te willen stoppen met zijn wethouderschap. Na ruim 35 jaar actief geweest te zijn in de politiek en na 2 periodes als wethouder vindt hij het nu tijd om het stokje door te geven.

Het bestuur en fractie van Algemeen Belang Laarbeek (ABL) zijn blij dat Monika Slaets positief heeft gereageerd op de vraag om met de aankomende verkiezingen lijsttrekker te worden. Op maandag 23 oktober is Monika voorgedragen tijdens de algemene ledenvergadering en met veel enthousiasme unaniem gekozen als lijsttrekker voor ABL.

“Trots dat ik de lijsttrekker mag zijn van ABL en deze fantastische groep mensen”!

Monika is al sinds 1999 commissielid voor ABL en al bijna 8 jaar raadslid waarvan de laatste 4 jaar ook als fractievoorzitter. We zijn als bestuur en fractie heel trots dat we de komende verkiezingen weer kunnen rekenen op een fantastische groep betrokken mensen. Deze mensen staan actief en midden in de samenleving en hebben de kundigheid om de inwoners van Laarbeek goed te vertegenwoordigen in de Raad en het college.

Monika heeft aangegeven dat dit een van de belangrijkste redenen was waardoor ze positief kon instemmen op de vraag om lijsttrekker te worden. “Uiteraard heb ik hier even goed over moeten nadenken en heb ik het uitvoerig met mijn gezin en een aantal mensen in mijn omgeving besproken. Al hun enthousiasme heeft me nog meer overtuigd om deze mooie en verantwoordelijke kans met 2 handen aan te grijpen, ik heb er ontzettend veel zin in!”.

Zoals u kunt zien blijft ABL continue vernieuwen en is klaar voor de toekomst!!

Namens het bestuur en fractie van ABL

Meer nieuws