Nieuws

Nieuwe bestuursleden bij ABL

Tijdens de laatste zeer druk bezochte ledenvergadering van Algemeen Belang Laarbeek werden naast onze lijsttrekker ook nog 2 nieuwe bestuursleden door de leden benoemd. Het bestuur is heel blij met deze aanwas en versterking. Beiden draaien al een poosje mee om de gang van zaken in een politieke partij te ervaren. Maar ook om de sfeer te proeven binnen ABL en hoe wij politiek bedrijven. Het was dan ook geweldig dat beiden besloten zich definitief verder in te zetten voor zaken waar Algemeen Belang Laarbeek voor staat.
Deze keer stellen wij u graag voor aan Frans Coppens uit Aarle Rixtel.
Voor velen van u is Frans een bekende figuur in de Aarlese gemeenschap, maar ook in de rest van Laarbeek is hij geen onbekende. Hij is vrijwel zijn hele leven al druk met vrijwilligerswerk dat hij met grote inzet en liefhebberij doet .
Om maar eens een paar voorbeelden te geven; bij de Dorpsfeesten 25 jaar actief geweest, nog steeds lid en actief al bijna 40 jaar bij ASV. Maar ook het jeugdcarnaval waar hij aan de wieg stond van het ontstaan, de vele uren in Mariengaarde en de Aar; de interesse was en is er voor jong en oud.
In Laarbeek is Frans vooral bekend geworden als actief medewerker van Radio Kontakt en dat is ook gelijk het lijntje met de politiek
Al heel lang volgt Frans, eerder al de Aarle-Rixtelse, politiek waar hij ooit in de commissie welzijn direct deelnam. Later vooral als nauw betrokken burger. Dat laatste en de ervaringen die Frans en zijn vrouw nu opdoen als mantelzorger en begeleiden van senioren op velerlei gebied zijn ook de basis om mee te willen denken en werken bij ABL. Binnen het bestuur zal Frans vooral zijn grote kennis en ervaring binnen de wereld van de senioren en ouderen met en zonder een beperking aanwenden om de juiste koers te bepalen. Uiteraard zal hij als bestuurslid ook de rol van bewaker en adviseur van het gemeentelijk beleid vervullen en samen met de praktijkervaringen een kritische noot laten horen.

Wij wensen Frans veel succes en voldoening bij deze nieuwe uitdaging en verwelkomen hem graag binnen ABL!!

Meer nieuws