Nieuws

Trots op de nieuwe huisstijl van ABL!

Nadat we vorige week Monika Slaets als onze nieuwe lijsttrekker voor ABL bekend hebben gemaakt, willen we nu onze nieuwe huisstijl aan u presenteren.

Als politieke partij is het belangrijk om te vernieuwen, te verjongen en mee te gaan met de enorme snelheid waarmee de digitale wereld in elkaar zit. Om ervoor te zorgen dat we de frisse en verjongende en vertrouwde uitstraling ook naar buiten toe kunnen presenteren hebben wij aan Roel Beekmans van Skyhighmedia gevraagd om onze wensen om te zetten in digitale werkelijkheid. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij heel blij zijn met het resultaat.

Al onze standpunten zijn op een overzichtelijke manier gepresenteerd en voor jong en oud goed te vinden. En vooral dat laatste is belangrijk.

Natuurlijk kunt u erop vertrouwen dat we onze inzet voor Laarbeek en haar inwoners als vanouds goed vertegenwoordigen in de raad en commissies. Daar verandert helemaal niks aan. Bij het kopje nieuws kunt u steeds volgen waar we allemaal mee bezig zijn en waar we ons sterk voor maken. Heeft u tips of wilt u iets onder de aandacht brengen van ons stuur dan via “contact” uw vraag of opmerking. Hierop kunnen we dan meteen reageren. En natuurlijk blijven we ook op de oude vertrouwde niet-digitale wijze bereikbaar. Want ook dat past nadrukkelijk bij ABL waar we er écht voor iedereen zullen zijn!

Wij zijn klaar voor de toekomst!!

Meer nieuws